Bursa’da tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren AgroGreen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi. Bursa Fuar Merkezi’nde dört gün boyunca devam eden organizasyonu 270 bin kişi ziyaret etti. Tarım makineleri, modern ekipmanlar ve yeni nesil teknolojilerin tanıtıldığı fuarda özellikle yüksek kapasiteli traktörler üreticilerin ilgisini çekti.

Fuarın öne çıkan araçlarından biri, 13 milyon 680 bin liralık fiyatıyla dikkat çeken dev traktör oldu. Geniş gövdesi, güçlü teknik özellikleri ve gelişmiş elektronik sistemleriyle ziyaretçilerin yakından incelediği model, etkinliğin konuşulan makineleri arasında yer aldı.

Aw813219 04 6Ad5Be1B29C92

Ağır tarım işlerine uygun kapasite

Traktörün teknik özellikleri de fiyatı kadar dikkat çekti. Modelde bulunan arka kaldırma sisteminin 12 bin kilogram, ön kaldırma sisteminin ise 6 bin kilogram kapasiteye sahip olduğu belirtildi. Bu değerler, aracın yüksek ağırlıktaki tarım ekipmanlarıyla çalışmaya yönelik kapasitesini ortaya koyuyor.

Sürücü konforunu artırmak amacıyla tasarlanan MaxiVision 2 kabin de traktörün öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Gelişmiş kumanda sistemleri ve elektronik donanımlar, farklı tarımsal faaliyetlerde kullanım kolaylığı sağlamayı hedefliyor.

Hassas tarım teknolojileriyle donatıldı

Traktörde yer alan Agrosky alıcısı, hassas tarım uygulamalarında konum doğruluğunu artırmaya yönelik teknoloji sunuyor. iMonitor3 sistemi otomatik sürüş fonksiyonlarını desteklerken MaxCom kumanda kolçağı, çeşitli araç işlevlerinin sürücü tarafından kontrol edilmesine imkân tanıyor.

Agrosky sistemiyle birlikte sunulan otomatik sürüş teknolojisinin uygun koşullarda 2 santimetreye kadar hassasiyet sağlayabildiği ifade ediliyor. Bu tür sistemler, tarımsal faaliyetlerde daha hassas çalışma ve operasyonların kolaylaştırılması açısından önem taşıyor.

Aw813219 03 6Ad5Be15B1A71

Bursa’daki fuarı 270 bin kişi ziyaret etti

Tarım makineleri ve hayvancılık ekipmanlarını aynı çatı altında buluşturan AgroGreen Bursa Fuarı, dört günlük programın ardından tamamlandı. Organizasyona katılan 270 bin ziyaretçi, sektördeki yeni ürünleri ve teknolojik gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu.

Üreticiler fuar boyunca farklı makinelerin teknik özelliklerini inceleyip fiyatlarını karşılaştırırken, milyonlarca liralık traktör de yüksek fiyatı ve donanımıyla öne çıkan araçlardan biri oldu.

Bursa’da pilav yiyen yaklaşık 100 kişi hastaneye başvurdu!
Bursa’da pilav yiyen yaklaşık 100 kişi hastaneye başvurdu!
İçeriği Görüntüle

Bursa’da sabah başlayan kesintiler akşama kadar sürecek!
Bursa’da sabah başlayan kesintiler akşama kadar sürecek!
İçeriği Görüntüle

Bursa’da 18 Ekim hava durumu belli oldu! Yağmur sonrası sıcaklık artacak
Bursa’da 18 Ekim hava durumu belli oldu! Yağmur sonrası sıcaklık artacak
İçeriği Görüntüle

Bursa’da zeytin üreticisinin gözü hasatta! Erken hasat fiyatları açıklandı
Bursa’da zeytin üreticisinin gözü hasatta! Erken hasat fiyatları açıklandı
İçeriği Görüntüle

Bursa Barosu seçimlerinde kazanan isim Yener Poroy oldu
Bursa Barosu seçimlerinde kazanan isim Yener Poroy oldu
İçeriği Görüntüle

#Bursa #AgroGreenBursa #TarımFuarı #Traktör #Tarım #BursaHaberleri