Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı Kuytul soruşturması çerçevesinde önemli bir hukuki adım atıldı. 6 ilde gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında, soruşturma ile bağlantılı olduğu tespit edilen 5 farklı tüzel kişiliğin yönetimi kayyumlara devredildi. Yetkililer, şirketlerin idari ve mali yapılarına yönelik adli incelemelerin çok yönlü bir şekilde devam ettiğini belirtti.

714Eb53B Alparslan Kuytul Kimdir Kac Yasinda Ve Nereli Furkan Vakfi Kurucusu Alparslan Kuytul Neden Gozaltina 1787136873 300 X750

Levent Börek Markasının Dahil Olduğu Şirket İncelemede

Kuytul soruşturması listesinde dikkat çeken şirketlerin başında, Mustafa Levent Tamtürk’ün yetkilisi ve ortağı olduğu MLT Börekçilik Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yer aldı. Türkiye genelinde ve Bursa’da geniş bir şube ağı bulunan “Levent Börek” markasını kullanan bu şirketle ilgili alınan yönetim kayyumu kararının ardından, şubelerin mevcut ticari faaliyetlerinin nasıl sürdürüleceği merak konusu oldu. İlk paylaşımlarda şubelerin akıbetine dair resmi bir detay paylaşılmadı.

Bursa’da kırmızı ışık ihlali kamerada! Otomobil motosiklete böyle çarptı
Bursa’da kırmızı ışık ihlali kamerada! Otomobil motosiklete böyle çarptı
İçeriği Görüntüle

Kayyum Atanan Diğer Şirketler Listelendi

Soruşturma dosyasında adı geçen ve yönetimine kayyum atanan diğer şirketler ve ortakları şu şekilde sıralandı:

Adana Gizem Turizm Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık İnşaat Gıda Dekorasyon Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. (Ali Küreri)

Büyük Çukurova Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (İsmail Karadeniz)

Çamlıoğlu İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti. (Mahfuz Çamlı)

GF Seyahat Taşımacılık Turizm Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şti. (Mustafa Fidan)

Adli makamlarca yürütülen Kuytul soruşturmasının detayları ve şirketlerin mali durumuna ilişkin incelemeler titizlikle sürdürülüyor.

Süleymancılar "Blooper" ile iletişim kuruyorlar
Süleymancılar "Blooper" ile iletişim kuruyorlar
İçeriği Görüntüle

Kalem Adası 45 milyon dolara Alihan Kuriş'e satıldı!
Kalem Adası 45 milyon dolara Alihan Kuriş'e satıldı!
İçeriği Görüntüle

#bursa #bursahaber