Bursa sınırındaki ormanlar sonbaharla renk değiştirdi. Bursa ile Kütahya arasındaki bölgede sonbaharın gelişiyle birlikte doğa farklı renklere büründü. Kütahya’nın Domaniç ilçesi ile Bursa’nın İnegöl ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan Kocayayla Geçidi ve çevresindeki ormanlık alanlar, sarı ve kahverenginin hâkim olduğu manzaralarla sonbaharın güzelliğini gözler önüne serdi.
Özellikle virajlı dağ yollarının çevresinde uzanan ormanlarda ağaç yapraklarının renk değiştirmesiyle bölgeye farklı bir görünüm kazandırdı. Meşe, çam ve kayın ağaçlarının oluşturduğu doğal örtü, sonbaharın kendine özgü renkleriyle kaplandı.

Kocayayla Geçidi’nde sarı ve kahverenginin uyumu
Sonbaharın etkisini artırmasıyla birlikte Kocayayla Geçidi çevresindeki ağaçlarda sarı ve kahverengi tonları belirginleşti. Geniş ormanlık alanlara yayılan renk değişimi, dağ yollarının çevresinde etkileyici manzaralar oluşturdu.
Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Domaniç arasındaki güzergâhta uzanan ormanlar, mevsim geçişinin doğal güzelliğini ortaya koydu. Ağaçların farklı tonlara bürünmesiyle birlikte bölge, sonbahar manzaralarını izlemek isteyenlerin ilgisini çekebilecek görüntülere sahne oldu.

Sonbahar manzaraları havadan görüntülendi
Kocayayla Geçidi ve çevresindeki ormanlarda oluşan renk cümbüşü, dronla havadan görüntülendi. Görüntülerde, sarı ve kahverenginin farklı tonlarına bürünen ağaçların dağlık arazi ve virajlı yollarla oluşturduğu manzara yer aldı.
Bursa sınırına yakın konumuyla bilinen bölge, sonbaharın doğada meydana getirdiği değişimi bir kez daha ortaya koydu. Ormanların mevsim renklerine bürünmesiyle Kocayayla çevresinde etkileyici görüntüler oluştu.


#Bursa #İnegöl #Domaniç #Kocayayla #KocayaylaGeçidi #BursaHaberleri #Sonbahar #SonbaharManzaraları #Doğa #Kütahya

