Bursa ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımında hava koşulları nedeniyle sefer programında değişikliğe gidildi. BUDO tarafından yapılan duyuruda, 29 Eylül 2026 Salı günü yapılması planlanan bazı deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği bildirildi.
Gün içerisinde karşılıklı olarak gerçekleştirilmesi planlanan seferlerden 8'i olumsuz hava şartları nedeniyle programdan çıkarıldı.
İptal edilen seferler belli oldu
İptal kararları Bursa Mudanya ile İstanbul Kabataş arasındaki seferlerin yanı sıra Armutlu İhlas bağlantılı seferleri de kapsıyor.
Bugün iptal edilen seferler şöyle:
- 07.00: Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş)
- 08.00: İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya)
- 09.30: Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş)
- 09.30: Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas)
- 10.00: Armutlu (İhlas) – İstanbul (Kabataş)
- 11.30: İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya)
- 11.30: İstanbul (Kabataş) – Armutlu (İhlas)
- 13.00: Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya)
Yolculara sefer kontrolü uyarısı
Hava koşullarının deniz ulaşımını olumsuz etkilemesi nedeniyle iptal edilen seferlerle seyahat planı bulunan yolcuların, yola çıkmadan önce güncel sefer durumunu kontrol etmeleri gerekiyor.
BUDO'nun gün içerisindeki diğer seferlerinde de hava şartlarına bağlı olarak değişiklik yaşanabileceği belirtilirken, yolcuların resmi duyuruları takip etmesi önem taşıyor.
#Bursa #BUDO #Bursaİstanbul #BUDOSeferleri #İstanbul #Mudanya #Kabataş #Armutlu #DenizUlaşımı #Seferİptali





