İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Bursa'nın da aralarında bulunduğu 5 ilde geniş kapsamlı operasyon gerçekleştirildi. Sokak satıcılarını hedef alan çalışmada İstanbul merkezli olarak Bursa, Kayseri, Giresun ve Erzincan'da eş zamanlı baskınlar yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonlarda toplam 88 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Aramalarda uyuşturucu madde ve 65 hap ele geçirildi

Beş ilde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda farklı türlerde uyuşturucu maddeler ile suç unsuru malzemeler bulundu.

Operasyon kapsamında ele geçirilen maddeler şöyle sıralandı:

  • 416,28 gram uyuşturucu madde,

  • 65 adet uyuşturucu hap,

  • Uyuşturucu madde içeren 43 peçete,

  • Çeşitli suç unsuru malzemeler.

Ele geçirilen maddelere ilişkin gerekli adli işlemler başlatıldı.

88 şüpheliden 82'si cezaevine gönderildi

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 88 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler hakkında hakimlik tarafından karar verildi.

Bursa'da radar denetimi yapılacak yollar belli oldu! Bu güzergâhlara dikkat
Bursa'da radar denetimi yapılacak yollar belli oldu! Bu güzergâhlara dikkat
İçeriği Görüntüle

Yapılan değerlendirme sonucunda 82 şüphelinin tutuklanmasına hükmedildi. Diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa'nın da bulunduğu 5 ilde uyuşturucuyla mücadele

İstanbul merkezli operasyon, uyuşturucu ticaretinin sokak düzeyindeki yapılanmalarına yönelik gerçekleştirildi. Bursa, Kayseri, Giresun ve Erzincan'ın da dahil edildiği eş zamanlı çalışmada toplam 88 kişi gözaltına alınırken, 82 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Bursa dahil 3 ilde 7 ayrı saldırıya operasyon! 12 şüpheli yakalandı
Bursa dahil 3 ilde 7 ayrı saldırıya operasyon! 12 şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

İzmir merkezli operasyon Bursa'ya uzandı!
İzmir merkezli operasyon Bursa'ya uzandı!
İçeriği Görüntüle

MİT’ten DEAŞ operasyonu! Sözde Horasan Vilayeti Mensubu Türkiye’ye getirildi
MİT’ten DEAŞ operasyonu! Sözde Horasan Vilayeti Mensubu Türkiye’ye getirildi
İçeriği Görüntüle

#Bursa #UyuşturucuOperasyonu