Bursa'da et kullanılmadan lahmacun yapıldı!

Veganlar için üretilen etsiz lahmacun, hem sağlıklı hem de ucuz olunca herkes tarafından rağbet görüyor.

14 Ocak 2022 Cuma 10:13
Bursa'da et kullanılmadan lahmacun yapıldı!

Bursa’da fırın işletmecisi Serkan Erötcü, veganlar için mantar, mısır, patlıcan, ıspanak, pırasa ve zeytin kullanarak etsiz lahmacun yapıp ismini de “vegancun” koydu.

TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Et kullanılmadığı için fiyatı da uygun olan vegancun, sadece veganlar tarafından değil, her kesimden büyük rağbet gördü.

Altıparkmak Caddesi üzerindeki pidecide yapılan vegancuna talep her geçen gün artıyor.

Son Güncelleme: 14.01.2022 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.